Szolgáltatásaink

Öntözőrendszerek telepítése, szervizelése

Kérjen tőlünk öntözőrendszer tervezést helyszínre való kiszállással és felméréssel, akár online is! Az öntözőrendszer helyes megtervezése az egyik legfontosabb lépés. A helytelenül megtervezett öntözőrendszer a gyep sárgulásához, mohásodásához, kirohadásához, vagy a kert újbóli felásásához és a rendszer újratervezéséhez is vezethet.

Öntözőrendszerek téliesítése, tavaszi indítása

Sokak nem tudják, de az öntözőrendszerek megfelelő téliesítésével több 10.000 Ft-ot tudnak megspórolni az esetleges fagykárok elkerülése végett. Ezt érdemes a talajmenti fagyok beállása előtt megtenni. Tavasszal a megfelelően téliesített öntöző újbóli üzembehelyezése elengedhetetlen a növényeink életben tartásához. A nem megfelelően téliesített öntözőrendszerekben gyakran fagykár jelentkezik, amit érdemes minél hamarabb orvosolni, növényeink és vízszámlánk érdekében.

Füvesítés, gyepszőnyeg telepítése

Minél hamarabb szép gyepet szeretne? Nem is kell tovább keresnie, erre való a gyepszőnyeg! Akár egy nap alatt gyönyörű és dús gyeppel borítjuk be kertjét! Későbbi problémák elkerülése végett érdemes vakondháló telepítését is kérnie, ami meggátolja a furmányos kis földtúró felbukkanását. Amennyiben szintén gyönyörű és dús gyepet szeretne kertjébe, de nem számít az a pár hét, míg zöldbe borul a kertje, érdemes a füvesítés mellett döntenie. Kiváló minőségű műtrágyáink felhasználásával a füvesítési folyamat gyors és hatékony.

Kertépítés

Egy kézből szeretné megoldani a kert kialakítását és a körülötte lévő munkálatokat? Ne keressen tovább! Teljeskörű kertépítés mellett foglalkozunk kerti tó kivitelezésétől, kerítés építésen keresztül, sziklakertépítésen át szinte mindennel! Csak egy telefon, vagy email áll Ön és álmai kertjének megvalósulása közt!

Kertfenntartás

Meglévő kertünk szépen és egészségesen tartása folyamatosan igényli az emberi beavatkozást. A legtöbb munkát a növényeink táplálása és locsolása jelenti, amit egy jól beállított öntözőrendszer szinte tökéletesen elvégez, egy kis gyomlálással, permetezéssel és tápanyag utánpótlással. Ezek mellett a növényeink metszése, nyírása, és a gyep szellőztetése is elengedhetetlen.

Automata Öntözőrendszerek:

-Tervezése
-Telepítése
-Szervizelése
-Karbantartása
-Átépítése
-Téliesítése
-Tavaszi indítása
-Szivattyú telepítés

Kertépítés:

-Tereprendezés
-Földmunka
-Növénytelepítés
-Automata öntözőrendszer telepítés
-Füvesítés
-Gyepszőnyeg telepítés
-Vakondháló terítés
-Gyepszegély lerakás
-Támfalépítés
-Magasított ágyás kialakítás
-Veteményes kialakítás
-Növénytársulások szakszerű összeültetése
-Sziklakertépítés
-Térkövezés
-Járda burkolása
-Burkolat lerakás
-Kerítés építés
-Fenyőkéreg terítés
-Kerti tó tervezés, kivitelezés

Kertfenntartás:

-Gyepszellőztetés
-Fűnyírás
-Növénymetszés
-Sövénynyírás
-Permetezés
-Növényvédelem
-Trágyázás
-Tápanyagpótlás
-Fa kivágás
-Magassági favágás, gallyazás
-Fűkaszálás

Nekünk Ön az első, hívjon minket most!
Call Now ButtonHívás most